Tècnic en Atenció a Persones en situació de Dependència

T’agradaria aprendre a cuidar dels que no poden cuidar de si mateixos? Ets dels quals gaudeixen ajudant els altres per a optimitzar la seva qualitat de vida? Et preocupa dominar les tècniques necessàries per a atendre les persones que no poden valer-se per si mateixes?
Estudiant el cicle formatiu d’Atenció a Persones en Situació de Dependència aprendràs a fer-ho per a resoldre amb èxit les diverses situacions que han d’afrontar diàriament els professionals del sector.

Característiques del cicle

 

Grau: mitjà
Família professional: serveis socioculturals i a la comunitat
Normativa: LOE
Equivalència: aquest títol equival al títol LOGSE de Tècnic en Atenció Sociosanitària
Cursos: 2
Durada: 2000 hores, 400 de les quals són de formació en centres de treball.
Horari: matins, de 7.55 a 13.45 h.
Modalitat: Presencial
Preu: estudis concertats per la Conselleria d’Educació dels Illes Balears

Descripció del cicle

 

Fer tasques d’higiene personal i vestit, supervisar i preparar menús, realitzar trasllats i mobilitzacions, aplicar tècniques de primers auxilis, aplicar estratègies de desenvolupament d’habilitats d’autonomia personal i social, oferir suport psicosocial i assistir en tasques d’acompanyament i assistència personal són algunes de les competències que aprendràs.

Per a treballar en?

 

A més de continuar estudiant podràs treballar com a cuidador/a de persones en situació de dependència en institucions i/o domicilis, com a governant i subgovernant de persones en situació de dependència en institucions, com a auxiliar responsable de planta de residències de majors i persones amb discapacitat, com a auxiliar d’ajuda a domicili, com a assistent d’atenció domiciliària, com a treballador/a familiar, com a auxiliar d’educació especial, com a assistent personal o com teleoperador/a de teleassistència.

Organització d’estudis