Un dels molts punts diferenciadors de La Salle de Palma és Sallesport, un projecte pedagògic innovador que es va posar en marxa el curs 2021-2022 i que, destinat a alumnes d’ESO federats en algun esport, combina dinàmicament els estudis reglats amb la pràctica esportiva.

L’objectiu de Sallesport és que aquests alumnes, mitjançant l’orientació de les programacions curriculars de totes les assignatures cap al món de l’esport, aprenguin més i millor i aprofitin els beneficis, els valors i els hàbits saludables que l’esport els proporciona. Està comprovat que l’esport i l’activitat física en general contribueixen al fet que el cervell estigui més receptiu i predisposat a l’aprenentatge, de manera que el rendiment i l’experiència acadèmica milloren.

Els alumnes de Sallesport participen en sessions específiques de bàsquet, natació i tennis organitzades en col·laboració amb els tècnics dels clubs esportius del col·legi que participen en el projecte. I amb els alumnes de tècnic superior en condicionament físic aprenen a preparar el cos per a la pràctica saludable de l’esport.

Gràcies al conveni signat entre l’Associació Sallesport (formada pels clubs de Bàsquet, de Natació i de Tennis de La Salle) i les empreses Proa Seguros, EPDD i Biolinea, es pot dur a terme el projecte Sallesport.

Patrocinadors