L’aventura de l’Erasmus va començar el 21 d’octubre. Juntament amb altres professors de diversos centres de La Salle d’Espanya, jo, Marga Perelló, professora i orientadora de Cicles Formatius de Grau Mitjà, ens vàrem dirigir
cap a Brussel·les.

Dia 1: la primera visita va ser al col·legi “Athene Royal The La Rive Cauche” a Brussel·les. La jornada de feina va ser intensa però molt profitosa i interessant perquè vàrem poder conèixer el sistema educatiu belga observant les diferències respecte al sistema educatiu espanyol.
Dia 2: vàrem continuar amb les visites de feina incloses dins el programa Erasmus de Brussel·les, assistint a classes de diferents famílies professionals en el col·legi “Athene Royal The La Rive Cauche” on vàrem poder compartir experiències i metodologies amb els nostres col·legues belgues.
Dia 3: Continuant amb la ruta per terres belgues vàrem visitar també altres zones de Bèlgica com són Bruixes i Gante. Aquest mateix dia vàrem aprofitar per visitar diverses empreses, una d’elles va ser una empresa de venda i reciclatge d’equips informàtics.
Dia 4: el dia va començar amb una visita a un centre tecnològic avançat d’estudis químics. Després també vàrem visitar altres empreses com per exemple una empresa de manteniment d’instal·lacions elèctriques i industrials i un centre de dia d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual greu. Aquesta darrera visita va ser molt interessant per mi davant la possibilitat d’enviar alumnes de TAPSD a fer les pràctiques, ja que aquest cicle és un dels que s’imparteixen actualment al nostre centre de La Salle Palma.

Una vegada finalitzada aquesta experiència puc concloure que ha estat molt enriquidora, ja que he pogut conèixer les persones que s’encarregaran d’atendre als nostres alumnes a Bèlgica. Crec que l’experiència que rebran els nostres alumnes serà molt profitosa.