“I tu, què tries?, lema amb el qual La Salle dóna la benvinguda al curs 2020-21

El curs 2020-21 ja és aquí oficialment, i conscients que vivim ja una nova “normalitat” després de l’atípic tancament del curs anterior, en La Salle arrenquem amb forces renovades i amb la mateixa il·lusió amb la qual afrontem cada repte que se’ns presenta, perquè estem compromesos amb una missió que continua complint anys i que continua sumant experiències que ens fan créixer com la gran família lasal·liana que som.
El valor que orienta la nostra reflexió aquest curs és la responsabilitat, i el lema triat per a marcar la ruta d’aquests pròxims mesos és “I tu, què tries? És, sens dubte, un interrogant que apel·la al jo i al nosaltres, que ens crida a pensar en com les decisions que adoptem
des de la nostra llibertat han de ser coherents amb els nostres valors humans i cristians i conseqüents amb la nostra manera d’entendre la vida i de viure-la, sempre tenint a l’Evangeli i a Jesús de Natzaret com a referents.
La responsabilitat, la llibertat i l’elecció són les parts d’un tot molt poderós que hem de saber posar al servei de la transformació del nostre món, per a fer d’ell un lloc millor. Hem de ser capaços d’allargar la mà a l’altre, fer que el nostre cor bategui amb força per a regalar cada dia el millor de nosaltres mateixos i tractar de volar com a papallones per a descobrir nous horitzons que ens facin créixer i on els més
necessitats siguin l’eix central de la nostra missió. L’educació és una de les més poderoses eines amb la qual es pot transformar la realitat i construir una societat més justa i solidària.
Aquest curs és una nova oportunitat per a, com lasal·lians, ser part del miracle que suposa estar disposat a canviar les coses i fer realitat tot el que ens proposem, i fer-ho, com sempre, junts.
Des de La Salle ARLEP apel·lem a la teva responsabilitat per a ser protagonista del canvi i de l’escola diferent que es viu a les nostres aules, protagonista d’un projecte educatiu integral que fa seva la idea que transformant l’educació, transformem el món, i que avui
és una realitat gràcies al Nou Context d’Aprenentatge (NCA). El nostre fundador, Sant Joan Baptista de La Salle, ens inspira, perquè ell també es va sentir responsable d’atendre els que més vulnerables, va mirar la realitat que li envoltava, es va deixar impressionar i va oferir una resposta des de l’educació per a canviar el que li envoltava.
Benvingut al nou curs!

I tu, què tries?