El passat divendres disset de maig se celebrà la graduació dels alumnes dels nostres alumnes de segon de Batxillerat al Trui Teatre. Graduats, famílies, professors i personal del centre ens ajuntàrem per acomiadar la seva darrera etapa educativa a la nostra escola en un ambient emotiu i familiar.

La graduació va ser d’allò més entretinguda. Els presentadors Ayelen Bosch, Sergio Montejo, Paco Peralta, Patrícia Carbonero, Sol Rull, n’Olívia Fritz, Carla Martínez i Álvaro García , aconseguiren, amb la seva simpatia i les seves paraules, conduir una gala que juntament amb les extraordinàries interpretacions musicals d’Oriol Tur, Luana i Paulina Ortiz, també pogueren projectar els tradicionals vídeos de cada classe, delectaren a tots els assistents.

També hi va haver temps per acomiadar el Cap d’Estudis de Batxillerat, Àlex Sánchez-Monge, qui aquest curs també finalitza la seva etapa com a coordinador de l’etapa.

Per acabar, estimada promoció del tricentenari del nostre fundador San Joan Baptista de La Salle, promoció 2018-19, només ens cal desitjar-vos una bona travessia en aquesta nova etapa que empreneu i recordar-vos que La Salle sempre serà ca vostra.