La Salle Palma rememora els 300 anys d’història

 

L’acte visual que han protagonitzat tots els alumnes del centre s’emmarca dins les celebracions i activitats d’aquest curs acadèmic que es realitzen a les diferents obres educatives d’arreu del món.

 

Durant el matí d’avui tots els alumnes de les diferents etapes educatives del centre han format una gran estrella. Aquest símbol a més de ser un dels trets d’identitat més significatius de La Salle, representa a cada una de les seves puntes un pilar sobre el qual es fonamenta la tasca educativa de la institució: fe, compromís, justícia, servei i fraternitat.

També s’aprofita l’avinentesa per simbolitzar amb la icona com la institució ha anat obrint les seves fronteres durant aquests tres-cents anys i ha arribat a 5 continents i a més de 80 països. La internacionalitat i la transcendència del projecte que va començar amb molt poques escoles a diferents punts de França fa tres segles i avui en dia és una de les institucions educatives més rellevants del món.

A Palma la nostra escola acull diàriament a més de dos mil alumnes per acompanyar-los dins la seva formació i fer-los fruir com a persones del present i preparant-los per ser la societat del nostre futur.