Tricentenari

Un cor, un compromís, una vida

 Enguany celebrem el tricentenari de la mort del nostre fundador. Per commemorar-lo hem organitzat al llarg d’aquest curs escolar diferents actes, activitats i celebracions amb tota la comunitat educativa. 

Tres-cents anys d’una història que continuem construint junts. 

Somiar
Somiar i veure el somni complert.
Fa més de 300 anys Sant Joan Baptista de La Salle va sembrar la llavor d’aquesta família, que, des de la fidelitat creativa, ha estat capaç d’obrir els ulls al món en què viu, s’ha deixat impressionar per la realitat i ha cercat, des del compromís adquirit, donar resposta a les necessitats dels més vulnerables, oberta i sense prejudicis, sempre atenta i disponible.

Somiar
Somiar amb un món diferent que es fa realitat en una escola que sap situar-se en el context i per això canvia. Una escola inspirada en la Bona Notícia de Jesús per
a tots els homes. Una escola on la persona sigui el centre, on l’educació construeixi integralment, on és possible ser responsable, creatiu, just, solidari, feliç i compromès amb el Projecte de l’Evangeli.

Somiar
Somiar i fer el somni realitat.
La Salle és avui, però no pot deixar de ser demà. El futur és el nostre present, perquè cada un dels que Som La Salle -com a alumne, com a Germà, com a educador, com a família, com a voluntari- estem cridats a transformar la societat, estem cridats a retornar aquest regal que rebem des d’aquesta família i construir un demà millor per a tots, on els valors siguin eix central, i on les persones siguin protagonistes.

Somiar
Somiar per seguir somiant.
Perquè només els somnis canvien realitats, perquè només somiant podem imaginar el que volem ser i lluitar per aconseguir-ho, perquè només és possible créixer des del desig, perquè només la il·lusió i l’obstinació perquè els somnis es compleixin fa que neixin nous somnis.

Somiar
Somiar per viure la realitat i arrelar-hi.

Somiar per contemplar el misteri que en si tanca. Somiar per comprometre’ns en la seva transformació. Somiar per obrir-nos a la Transcendència. A La Salle somiem, i ho fem junts, i ho fem perquè, el que fa més de 300 anys van somiar Sant Joan Baptista de La Salle i els seus companys, avui sigui un somni viu, un somni que ens porti a aconseguir un món diferent.

Somiem en somiar i sumar.
300 anys no són res. 300 anys són tant. Per uns altres 300 anys de somnis fets realitat. Per uns altres 300 anys junts sent La Salle.

VISCA SANT JOAN BAPTISTA DE LA SALLE.
PER SEMPRE!