Ja dins la fase final del Projecte “Periodistes d’Elit” en el que participaven els nostres alumnes de 4 ESO B, la Direcció Insular d’Esports ha publicat les valoracions dels 4 articles dels nostres alumnes. Cal recordar que aquesta valoració farà mitjana amb la valoració de les imatges que varen ser publicades a YouTube per cada un dels grups de periodistes formats pels nostres alumnes.

Els vídeos penjats a YouTube seran valorats en funció de la quantitat de visites fins demà dijous a les 7:00 AM, per aquest motiu demà ja podrem saber quin “mitjà de comunicació” creat pels nostres alumnes és el guanyador del projecte “Periodistes d’Elit”.

Les puntuacions dels articles publicades per la DIE (Direcció Insular d’Esports) són aquestes:

1.- “La Salle Gol Play” amb una puntuació de 9.

2.- “La Salle Hoy” amb una puntuació de 8.

3.- “AB Salle” amb una puntuació de 7.

4.- “Mundo La Salle” amb una puntuació de 6.

 

Recordau que fins demà a les 7:00 AM podeu visitar els vídeos de cada un dels mitjans de comunicació per donar-lis suport i que puguin guanyar el projecte “Periodistes d’Elit”. Tal i com hem comentat abans, el guanyador del projecte es publicarà demà a aquesta web i serà premiat per les entitats Palma Futsal, Direcció Insular d’Esport i La Salle de Palma el proper divendres 27 d’abril a la prèvia del partit del Palma Futsal.

Vídeo “AB SALLE”

Vídeo “Mundo Salle”

Vídeo “La Salle Hoy”

Vídeo “La Salle Gol Play”

#periodistesdelit