Finalment no va poder ser. L’equip La Salle Palma 2 va caure derrotat per l’equip de San Cayetano 2 a la final balear de la Lliga de debat escolar disputada el passat divendres al Parlament de les Illes.

Després de superar la competència de més de 15 equips, d’afrontar un altíssim nivell per part de la resta de contrincants durant les diferents fases per les quals han passat els nostres equips, després de fer tan sols només dos anys que els equips de La Salle Palma participen a la Lliga de debat, l’equip La Salle Palma 2 es va plantar a la final amb tota la il·lusió i amb l’afany, com després es va veure, de fer un paper més que digne. Segons l’organització, el duel dialèctic dels dos finalistes va ser d’alçada quant a estructura, ritme i posada en escena, dels millors que s’han vist en les sis edicions celebrades fins ara.

En qualsevol cas, i malgrat el resultat final, ha estat fantàstic tot el que s’ha fet i tot el que s’ha conseguit amb aquests alumnes. Destacar tota la feina i tota la dedicació dels implicats, alumnes i professors.

Enhorabona!!!!!

#somlasalle