El passat 31 d’octubre a totes les aules d’educació infantil es va dur a terme una activitat molt especial: un taller de realització de rosaris.

 Un dels objectius generals de centre fa especial indiència en la voluntat d’implicar a les famílies en la participació activa a les dinàmiques que se succeeixin durant el curs, tenint sempre present que la feina conjunta per part de tots els integrants de la comunitat educativa ajudarà a l’alumnat a la seva formació integral.

 La data triada fou la vigília del dia de Tot Sants. És sense dubte també un moment significatiu de trobada familiar i l’activitat d’elaboració de rosaris, una tradició molt arrelada a la nostra cultura popular.

 El rosari ensucrat és un enfilall de dolços engalanats amb papers de colors i acabat amb una patena (antigament feta de carabassa ensucrada, que ara és de xocolata). Durant tot l’horabaixa grans i petits varen treballar en equip per poder tenir un rosari acabat per cada alumne. Gràcies a la gran participació de part de les famílies l’activitat fou un èxit.

 Finalment, a les aules, els alumnes varen recitar a les famílies la glossa que havien après:

 Ara xocolata, ara galletó,

tot embolicat amb papers de colors;

Un panellet i carabassat,

ja tenc el rosari ben acabat!