La Salle Palma, a la final provincial de la VI Lliga de Debat Escolar; Alba Velasco, a la final nacional del VI concurs d’Oratòria

En la jornada de dimecres la UIB va ser l’escenari d’una important fita per part dels nostres alumnes de 4t d’ESO participants a la VI Lliga de Debat Escolar després de guanyar-se el dret a ser a la final provincial de la lliga que disputaran a l’equip de San Cayetano 2. El nostre equip, La Salle Palma 2, es va imposar, en quarts de final, al col·legi Àgora Portals, i ja en semifinals va derrotar l’equip de San Cayetano 1. La final de la lliga tindrà lloc el proper dia 27 d’abril al Parlament de les Illes.

D’altra banda, la nostra alumna Alba Velasco (4t C) va arrodonir la jornada després de guanyar la final del VI Concurs d’Oratòria. Ara, el destí d’Alba és participar en la final nacional d’aquest concurs que tindrà lloc a València el proper 14 d’abril.

Sens dubte, i a falta d’afrontar els reptes que els nostres alumnes encara tenen per davant, l’aconseguit fins ara ens fa sentir orgullosos de pertanyer a aquesta gran família lasal·liana.

Enhorabona i moltes gràcies a tots els alumnes dels tres equips del nostre col·legi que han participat tant en la lliga de debat com en el concurs d’oratòria. Als que encara continuen, força i ànims!!!!!!