Festa Sant Joan Baptista de La Salle 2017

Un any més hem celebrat el dia del nostre fundador Sant Joan Baptista de La Salle de la millor manera. Malgrat que el temps no convidava a realitzar activitats a l’aire lliure, això no ha suposat cap impediment perquè tots els nostres alumnes es lliurassin a disfrutar de tot el que estava preparat per a un dia tan especial.

Hem començat el matí amb una reflexió i una celebració conjunta dels nostres alumnes al pati.

Després, els alumnes d’Infantil de 1r i 2n han realitzat la ofrena floral al nostre fundador.

 

Al voltants de les 10h han començat les nombroses activitats i tallers que s’havien preparat a diferents espais de les nostres instal·lacions: kahoot, globoflèxia, gimkana, futbol, bàsquet, demostració del club de debat, jocs tradicionals, ping-pong, karaoke, manualitats, taller de maquillatge, etc. També era el moment de gaudir amb el que han fet els nostres alumnes per a un dia tan assenyalat, com visitar l’exposició dels dibuixos que els nostres alumnes més menuts han preparat per celebrar al nostre fundador. El matí ha transcorregut d’una manera vibrant, dinàmica i molt divertida per a tothom. Entre activitat i activitat, també estava en marxa la participació als ja tradicionals concursos de fotografia i dibuix, a més d’una animada sessió de zumba i un berenar solidari. Han estat unes hores de sentit lúdic, de passar-ho bé, de compartir.

 

Un cop han finalitzat les activitats al migdia, els professors han pogut disfrutar d’un dinar de germanor i agafar forces pel que encara quedava de festa.

 

L’horabaixa ha estat el moment dels balls i d’una gimkana que els alumnes del Grau Superior d’Educació Infantil han preparat una pels petits. Tots els cursos de primària, de 3r fins a 6è, ens han mostrat les seves habilitats sobre l’escenari i ho hem passat d’allò més bé.