Activitats extraescolars curs 2018-19

Les activitats extraescolars suposen una font infinita de recursos pedagògics per a complementar el desenvolupament integral de la persona: descobriment d’aficions i gustos, la consolidació de competències en ambients lúdics i grupals, la formació en matèries o àmbits no curriculars

Les activitats que teniu a continuació estan pensades per a que totes les famílies puguin valorar amb l’alumne quines activitats i en quins moments es poden realitzar.

Per a formalitzar les inscripcions a les activitats els interessats s’hauran de dirigir als diferents enllaços i formularis de cada activitat abans del 29 de septembre, per a poder elaborar els grups i iniciar les activitats.

Les activitats s’iniciaran el mes d’octubre i finalitzaran el mes de maig.

Activitats extraescolars de convivència i religioses

CRÉIXER EN VALORS. ITINERARIS DE FE

Catequesi de Primeres Comunions. Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/pgmYqT4eDlP27xk53

Grup La Salle Jove (esplai). Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/a7CNgLageOD4W7Op1

Catequesi de Confirmació. Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/xpWLiviWayLcyRy42

Info: inscripció

 

SENDERISME

Informació

Calendari de sortides 1r trimestre

7 d’octubre
18 de novembre
16 de desembre

 

PROJECTE 3 TENDES

Informació

 

Activitats extraescolars culturals i lúdiques

ALOHA MENTAL ARITHMETIC + KITSUNE

 

 

 

¿T’imagines que les matemàtiques sigui l’assignatura preferida de teu fill? ¿Sabies que tots els nins tenen super poders? Es tracta de habilitats tan importants com la concentració, la memòria fotogràfica, la destresa per realitzar càlculs increïbles…A ALOHA hem creat uns entrenaments especialment dissenyats perquè els nens de 5 a 13 anys puguin desenvolupar al màxim aquestes habilitats. ¿Com? A través del càlcul amb àbac, aritmètica mental, jocs didàctics, reptes mentals. ALOHA Mental Arithmetics és la primera extraescolar que compta amb l’aval de la Societat Espanyola de Pedagogia (suport teòric de la metodologia 2016).

Una nova generació de nins arriba a les escoles…És la generació Kitsune, nins d’Educació Infantil que tenen els 5 sentits molt desperts i que han desenvolupat més que ningú el gen de la curiositat. Els seus millors amics són una colla de guineus sorprenentment intel·ligents – els Kitsune- que els ensenyen a ser tan astuts com ells a través de la pràctica de les Matemàtiques manipulatives i del desenvolupament de la intel·ligència emocional i la psicomotricitat. Kitsune és un programa d’estimulació primerenca que utilitza material manipulatiu de la universitat d’Oxford.

Info: inscripció + preus + horaris

 

CIRE

cire

cire-english

Taller y juegos en Inglés: El objetivo de esta actividad es crear un espacio para aprender idiomas de una forma lúdica a través de juegos, canciones… y así dar a los alumnos la suficiente confianza en sí mismos para desenvolverse de una forma natural en el uso de esta lengua. Potenciar una buena pronunciación y un amplio conocimiento del vocabulario y favorecer un aprendizaje ameno y divertido.

cire-informatica

Informática: Desarrollar habilidades y destrezas en el uso y aplicación de los recursos de estos medios como herramienta más para facilitar el aprendizaje. Instruir a los niños/as en una navegación web guiada, eficiente en la búsqueda de datos o informaciones deseados y evitando la dispersión descontrolada de Internet. Fotografía digital, acces, Excel, power point, Word, photoshop, creación de páginas web, cómic digital…

cire-tecnicas-de-estudio

Técnicas de estudio: Pre lectura, subrayado, resumen, esquemas de memorización, organización de agendas… El objetivo principal de esta actividad es aprender a estudiar. Dotar a los alumnos de las herramientas adecuadas para mejorar su rendimiento y facilitar el proceso de memorización y organización del estudio para conseguir sus objetivos académicos.

Info: inscripció + preus + horaris

 

COACHING EDUCATIU I INTELIGÈNCIA EMOCIONAL

 

 

 

 

Aquest curs està dirigit a tots aquells alumnes que vulguin entrenar la seva ment, treure el millor d’ells mateixos i obtenir bons resultats personals i acadèmics. El curs està enfocat en treballar l’autoconfiança, l’autoestima, la identificació i la gestió emocional, les habilitats socials i de comunicació, la presa de decisions, la resolució de conflictes, l’automotivació i… molt més. La dinàmica és grupal, però amb un seguiment individualitzat de cada alumne i dels seus objectius personals. A més, inclou 2 sessions individuals amb els pares con el fi d’aconseguir una millor comunicació i una millor efectivitat.

Info: inscripció + preus + horaris

 

COFRADÍA LA SALLE PALMA. Únete a nuestra cofradía!!

La Cofradía se creó en el año 1940 por un grupo de ex alumnos del colegio. A lo largo de los años ha ido creciendo en número de cofrades y de monaguillos. Así mismo, dispone de Paso propio, La madre del dolor sereno, y de banda propia.

A día de hoy necesitamos cofrades, monaguillos y músicos que tengan vinculación con el colegio y con los hermanos de la Salle, pues no queremos que se pierda la esencia que tanto prodiga esta comunidad de hermanos.

En esta cofradía tienen cabida todas las edades. Lo único que pedimos es un compromiso para salir a procesionar en Semana Santa, acudir a nuestra fiesta anual y en el caso de los músicos, acudir a los ensayos establecidos semanalmente.

El cofrade, monaguillo o músico se costea su vesta o traje. La cofradía dispone de vestas para alquilar en el caso de que el primer año uno no se pueda costear la vesta completa.

Informació

 

ESCOLA DE MÚSICA LA SALLE PALMA

Info: inscripció + preus + horaris

 

NEXUS

Nexus Robótica Educativa es un concepto educativo novedoso, donde los alumnos aprenden materias como matemáticas, física, informática, inglés, tecnología, ingeniería, etc. potenciando la creatividad, trabajo en equipo y la motivación del alumno, a través de recursos como los que proporciona Lego Education entre otros, de una forma realmente interesante para los alumnos. En Nexus se aplican de forma práctica conceptos que los alumnos viven y ven en su día a día (apertura de las puertas de un supermercado, la aspiradora de casa, los aviones, las poleas, robótica y domótica doméstica, etc.), acercando esos conceptos abstractos, para que experimenten con ellos y los interioricen, hasta el punto de poder crear desarrollos propios.

Gran parte de la metodología de Nexus Robótica Educativa también se basa en la enseñanza del inglés, imprescindible hoy en día en cualquier faceta de la vida.

“Los alumnos crean sus propios proyectos”

Dado que el objetivo prioritario son los niños, prestamos especial atención al nivel pedagógico y técnico, de los profesores de nuestro centro, así como a su capacidad para desarrollar nuevos métodos de enseñanza o recursos, haciéndoles partícipes de la propia empresa y del diseño de los contenidos. El profesor tiene que actuar como tutor y guiar al alumno, no impartir clases magistrales. En Nexus pasamos de la enseñanza tradicional a un sistema moderno donde el alumno aprende a través de la experimentación y tiene un papel activo. Las clases se imparten en grupos reducidos de menos de 12 alumnos.

Info: inscripció + preus + horaris

 

PROGRESO IDIOMAS

 

 

 

 

 

 

Inglés comunicativo y preparación de exámenes oficiales europeos, de 1º de primaria a 2º de ESO

Hoy en día, tener un nivel alto de inglés es imprescindible. Nuestro programa, impartido por profesores altamente cualificados y experimentados, permite al alumno completar el contenido de la asignatura de inglés impartida por el Colegio con clases de un mayor enfoque comunicativo dándole a cada uno la posibilidad de desarrollar sus capacidades de comprensión y expresión oral. Al final del curso, podrán presentarse a los exámenes oficiales del Trinity College de Londres (Primaria) o de Anglia (ESO). Se entrega a cada participante una evaluación trimestral con control de ausencias y retrasos, comportamiento y participación. Número de alumnos por clase: 8 a 15. Las tasas de exámenes oficiales irán por cuenta del alumno.

Info: inscripció + preus + horaris

 

Activitats extraescolars esportives

Al llarg d’aquests més de cent anys d’història de La Salle a Palma, l’esport ha tengut gran repercussió en la societat mallorquina i s’ha mantingut viu i fecund entre els nostres joves. L’esport beneficia la salut i ajuda a compartir valors amb els altres.

POLIESPORTIU LA SALLE

www.poliesportiulasallepalma.es

(Funcionant des de l’any 1976 )

A la web podràs trobar:

Cursets de natació, tennis i pàdel.
A l’apartat d’instal·lacions trobaràs informació per fer reserves per practicar esport en pista de gespa per a futbol sala, pista coberta per a futbol sala i bàsquet, pistes de tennis, pistes de pàdel i piscines.
A l’apartat d’activitats trobaràs la informació sobre les activitats extraescolars:

  • gimnàstica artística,
  • gimnàstica rítmica,
  • hoquei,
  • taekwondo,
  • ballet,
  • Baile moderno
  • Voleibol

A l’apartat d’abonats trobaràs informació sobre els requisits que són necessaris per fer-te abonat del poliesportiu abonats

CLUBS ESPORTIUS

 A cada club esportiu trobaràs informació referent a l’esport i com participar en la competició federada que cada club organitza.

CLUB DE FÚTBOL LA SALLE (fundat el 1927)

www.sdlasalle.es

CLUB DE BALONCESTO LA SALLE (fundat el 1954)

www.cblasalle.com

CLUB DE NATACIÓN LA SALLE (fundat el 1977 )

www.cnlasalle.es

CLUB DE TENIS LA SALLE (fundat el 1979)

www.tenislasalle.com