Jornades Portes Obertes Cicles Grau Superior

A La Salle Palma pensem que triar uns estudis és molt important i que, per això, s’han de tenir les idees clares. Amb la intenció que pugueu conèixer els nostres cicles formatius de grau superior, el dimarts 25 d’abril, a les 16:30 h, farem una jornada de portes obertes. Estarem encantats de conèixer-vos i de resoldre els vostres dubtes i curiositats.

En La Salle Palma pensamos que elegir titulación es algo muy importante y para ello es necesario tener las cosas claras. Por eso, el martes 25 de abril a las 16:30 horas abrimos nuestras puertas para que resuelvas todas tus dudas, preguntas y curiosidades sobre nuestros ciclos formativos de grado superior.

Enllaç al formulari d’inscripció https://docs.google.com/a/lasallevp.es/forms/d/1CMvkixEnQ4ScIYoEUKB1DS3Lk9wVsnphddwuAKcSVC0/edit?ts=58dbc709