Dintre de les activitats que els quatre centres La Salle de Mallorca duen a terme de manera conjunta, cada dos cursos escolars es celebra una exposició itinerant de treballs de l’àrea d’educació plàstica i visual dels alumnes d’ESO.

Les obres són representatives dels treballs que es realitzen al llarg dels cursos en aquesta assignatura.

Aquells que ja s’han apropat a visitar l’exposició han pogut comprovar l’alt nivell artístic de les obres, algunes de les quals tenen un enfocament molt personal, obert i amb afany de superació sobre el model original que s’ha copiat, o que ha servit de referència, gràcies a la creativitat i a l’enginy dels artistes.

Iniciatives como aquesta mereixen un clar reconeixement per el treball fet, tant per part dels professors dels col·legis La Salle Inca, Manacor, Palma i Pont d’Inca (que ho hauran tingut molt difícil a l’hora d’elegir les obres), com per part dels artistes que les han realitzat.

L’exposició a Palma romandrà oberta a alumnes, pares i mares i visitants, fins dilluns 19 de març de 2018.

Posteriorment, l’itinerari de les obres serà:
Pont d’Inca, del 9 al 23 d’abril de 2018
Inca, del 2 al 16 de maig de 2018
Manacor del 21 de maig al 4 de juny de 2018

La directora de la Xarxa d’obres La Salle per a la Comunitat Valenciana, Illes Balears i Teruel, Joana Mª Cunill, juntament amb la directora general del col·legi La Salle Palma, Mª del Mar Carbonell, inauguraren l’exposició ahir, dilluns 12 de març.