Un dels tres grups de La Salle Palma que enguany han participat a la VI Lliga de Debat Escolar ha assolit les semifinals d’aquesta competició, la qual es celebrarà el proper dimecres dia 14 de març a l’edifici Gaspar de Jovellanos de la UIB a partir de les 15’00 hores. El nostre equip, format pels alumnes de 4t d’ESO Inés Jaume, Alba Velasco, Carlos Saura, Conchita Villabrille, Gabriel Martínez, Paula Rigo i Fátima Llabrés, competirà amb representants dels col·legis San Cayetano, Agora Portals, Nuestra Señora de la Consolación, Sant Antoni Abat, Santa Mónica i Escolapias Palma.

Aquest d’aquí sota és part de l’equip La Salle Palma 2, el qual participarà en les semifinals de la VI Lliga de Debat:

D’altra banda, alguns d’aquests alumnes de La Salle Palma que participen en la lliga de debat, també participaran de manera individual en la final del VI Concurs d’Oratòria. És el cas de Claudia Tarongí, Alba Velasco i Carlos Saura.

A tots ells, enhorabona per l’esforç realitzat en l’assoliment d’aquesta semifinal i final respectivament, i molta sort i els millors desitjos per al proper dimecres!!! A la resta dels nostres alumnes que han participat en la lliga de debat, enhorabona també per l’esforç i moltes gràcies per representar l’esperit lasal·lià i participar en nom de la nostra institució!!!