Els representants dels alumnes d’educació primària i d’ESO del nostre col·legi van celebrar ahir la seva primera assemblea general. Es tracta d’una iniciativa innovadora a través de la qual es pretenen recollir les millors propostes per millorar el funcionament del nostre centre i posar-ho en comú amb la resta de centres educatius La Salle de la zona ARLEP (Espanya i Portugal).

Els cursos que tingueren representació anaven de 3r i 4t de primària, amb dos representants, passant per 5è i 6è, amb un representant per curs, fins arribar a ESO, també amb un representant per curs. Primerament, els estudiants es varen reunir a la sala d’audiovisuals on reberen una breu introducció explicativa per part de Joan Ensenyat (coordinador de la iniciativa al nostre centre). Després passaren a la biblioteca, i, en grups cooperatius, valoraren les propostes recollides en els diferents cursos ja esmentats. L’objectiu era seleccionar les més adients i reflectir-les, a manera d’acords, en un document que després serà portat a Madrid.

Sens dubte, es tracta d’una interessant proposta que col·loca els nostres alumnes en un primer pla, i deixa constància que al centre tenim en compte les seves idees i les seves valoracions sobre les diferents possibilitats de millorar la nostra escola.