Notícies Educació Infantil

1r Ei – Activitats de motricitat fina

1r Ei – Activitats de motricitat fina

Treballar la motricitat fina és molt important pel desenvolupament dels nins. Per això a infantil es desenvolupen moltes activitats i jocs per estimular aquesta habilitat: posar gafes, enroscar taps, jugar amb arena, fer dibuixos amb bosses sensorials, cosir, jugar amb plastilina, enfilar… Al Sallenet al curs de departament d’orientació infantil podreu trobar articles per treballar […]

Infantil i Primària visiten la biblioteca

Infantil i Primària visiten la biblioteca

El passat mes d’octubre, els alumnes de 2n i 3r d’infantil i els alumnes de Primària van visitar la biblioteca de l’escola. Durant aquestes visites aprofitam per recordar les normes de convivència d’una biblioteca, fomentam el gust per la lectura i gaudim dels espais especials que ens ofereix la nostra escola.

2n Ei Sortida bus turístic

2n Ei Sortida bus turístic

Els alumnes de segon d’infantil, han anat amb el bus turístic a fer una ruta pels carrers del nostre entorn. Han gaudit d’un dia fantàstic i han vist els diferents llocs, carrers, edificis emblemàtics de la nostra ciutat. Aquí veureu algunes fotos!

Jugam i aprenem – 3 r Ei

Jugam i aprenem – 3 r Ei

A 3r d’infantil es treballen les simetries per anar desenvolupant la lateralitat i que els nins preguin consciència que tenim dos costats. Aquesta vegada ho han fet amb construccions i s’ho han passat molt bé! Mirau  

A infantil hem fet rosaris

A infantil hem fet rosaris

Avui els nostres petits, ajudats per les seves mestres, papàs, mamàs, padrins… han fet els tradicionals rosaris de Tots Sants. Mirau aquí algunes fotos. Ho hem passat molt bé! Gràcies per venir!

La tardor ha arribat per infantil

La tardor ha arribat per infantil

La tardor ha arribat i per infantil treballam el seu vocabulari, els colors, el temps… per aprendre moltes coses. Feim moltes activitats relacionades amb aquesta estació de l’any, decoram les nostres aules i passadissos i fins i tot hem provat algunes fruites típiques d’aquest temps. Aquí podeu veure algunes fotos.  

1 2 3 19