Notícies Educació Infantil

1r EI: jugam i manipulam

1r EI: jugam i manipulam

Ens encanta jugar amb diferents materials. A més, anam agafant forces en els nostres ditets i practicam la pinça: feim trocets amb el paper, jugam amb escuma, posam gomets, pintam amb els dits, jugam amb gomes, caniques… Mirau algunes fotos. Què divertit!!

1r Ei excursió a la Granja sa Cabaneta

1r Ei excursió a la Granja sa Cabaneta

Ahir i avui, els alumnes de 1r d’infantil han anat d’excursió a la Granja de Sa Cabaneta. Van passar un dia genial fent tallers de cuina, visitant l’hort, plantant una planta i donant menjar als animals. També hi havia una sorpresa que ens ha encantat, ha estat el passeig amb l’ase Tomeu! Què divertit! Mirau algunes fotos…

Dimecres de cendra a infantil i primària

Dimecres de cendra a infantil i primària

Avui dematí els alumnes d’infantil i primària han rebut la cendra en una senzilla celebració preparada per Identitat, i amb la qual iniciam el temps que ens prepara per a la Pasqua. Moltes gràcies als Germans Pascual i José Maria per la seva participació en l’imposició de la cendra als petits.

Desfilada carnestoltes a infantil

Desfilada carnestoltes a infantil

Avui, com a cloenda de la setmana de carnestoltes, hem fet una desfilada per veure les disfresses de la resta de companys i hem fet un súper berenar compartit.  Els petits han gaudit de dur les seves disfresses i han lluit un gran somriure durant tot el dia. Ha estat genial!

Visita del “rei Carnestoltes” a infantil

Visita del “rei Carnestoltes” a infantil

Avui horabaixa els nins d’infantil han rebut una sorpresa!! El Rei Carnestoltes ha passat per la nostra escola i ens ha explicat que aquesta setmana celebrarem la setmana de carnestoltes. Ens ha donat una carta on ha deixat les indicacions per saber com venir a escola aquests dies i així passar una setmana ben divertida!! Mirau què bé ho hem […]

1 2 3 21